Sportactiviteiten op de camping  × 


Pingpong : Altijd al kampioen willen zijn? Speel dan een potje tafeltennis. Onze pingpongtafel is gratis beschikbaar tot 23:00 uur.

Badminton : Tijdens het hoogseizoen organiseren onze gasten wedstrijden voor jong en oud. De sfeer is altijd ludiek en gemoedelijk.

Jeu de boules : Op de camping zijn genoeg grindplekken waar gespeeld kan worden. In het hoogseizoen worden er ook wedstrijden georganiseerd.

 
   Feestelijkheden op de camping  × 


Internationaal feest : Vroeger was 21 juli vooral het feest van de Belgen op onze camping. De laatste jaren, echter, is het feest veranderd in een heus internationaal feest, waarbij gasten van alle nationaliteiten samenkomen om te eten, te drinken en te dansen natuurlijk! Het Internationaal Feest is het hoogtepunt van het seizoen.


 
 

Barbecue : Wilt u een barbecue houden? Geen probleem: gasbarbecues zijn toegestaan op de camping. Barbecues met hout of kolen zijn daarentegen verboden.

   Activiteiten in de buurt van de camping  × 


 


Sainte Victoire : Op bepaalde dagen kunt u de berg Sainte Victoire beklimmen. De prachtige natuur heeft schilders als Cézanne geïnspireerd tot wereldberoemde schilderijen.

Wijnproeverijen :  In het hoogseizoen zijn er regelmatig wijnproeverijen in de regio van Aix-en-Provence. Neem voor meer informatie contact op met de directie.

Winkels :  Net naast de camping zijn verschillende winkels voor groenten, kleding en fruit. Het centrum van Aix-en-Provence, met haar winkels en markten, is slechts tien minuten met de bus.

   Activiteiten in de omgeving  × 


Plan de Campagne :  Een enorm winkelcentrum in de buurt van Aix-en-Provence, waar u werkelijk alles vindt wat u nodig heeft.

Speedwater Park : Een attractiepark met snelle glijbanen en stroomversnellingen. Heerlijk om een dagje door te brengen!

De zee :  De stranden bevinden zich op een halfuurtje rijden van de camping. Meestal zijn er douches en restaurants aanwezig.

Gorges du Verdon : Het is ook leuk om een dagje in de bergen door te brengen. In de rivier kan je kanoën en op sommige plekken ook zwemmen.

Roussillon : U moet zeker de rode bergen een keer gezien hebben. Hier ziet u al het moois dat de Provence te bieden heeft.